Kontakt

Tazodeja - čiščenje, urejanje, izvajanje in posredništvo, d.o.o

Kidričeva ulica 24, 3000 Celje
Tel: 041/938-674
E-mail: tazodeja@gmail.com

O podjetju

Podjetje Tazodeja d.o.o., ustanovljeno leta 2000 s sedežem v Celju, Vam na podlagi večletnih izkušenj uresniči želje s pomočjo visoko kvalitetnih in nizko cenovnih storitev.

Naša osnovna dejavnost obsega celo vrsto opravil s področja čiščenja poslovnih in bivalnih prostorov, poleg tega pa urejamo okolico, izvajamo hišniška opravila in selitve.

Zagotavljamo Vam visoko kakovost opravljenih storitev, profesionalen odnos do dela, hiter odzivni čas, strokovno usposobljen delovni kader in cenovno ugodne storitve. Podjetje razvijamo na osnovi zaupanja naših strank, saj se zavedamo, da je delo potrebno opraviti profesionalno, vestno in v prijetnem duhu.

Posebno pozornost namenjamo zaposlovanju kadrov, njihovemu usposabljanju, motiviranosti in osebni rasti, zaradi česar je kvaliteta čiščenja na visokem nivoju. Pri delu uporabljamo ekološka čistila in materiale, ki so okolju prijazni, saj želimo prispevati k čistemu in zdravemu okolju.

Zelo smo hvaležni vsem našim partnerjem, ki so nam zaupali in potrdili, da svoje delo opravljamo uspešno. V upanju, da bi tudi Vi postali naš partner in bi skupaj sklenili dolgoročno sodelovanje, nas kontaktirajte in nam zaupajte Vaše želje.

Kaj ponujamo?